livareklamkaregif
rekla
39-F41-FC7-1-BBD-47-AC-82-FE-7706-BF578-A71
Elon Musk duyurdu: Kalıcı olarak askıya alınacaklar!

Elon Musk duyurdu: Kalıcı olarak askıya alınacaklar!

Twitter'ı satın aldıktan sonra yönetim kurulunu feshederek tek söz sahibi olan Elon Musk şirketin gidişatı hakkında açıklamalar yaptı. Musk, görevinin Twitter'ı açık ara en doğru bilgi kaynağı haline getirmek olduğunu belirtti. Bundan sonra kimlik taklidi yapan ya da parodi olduğunu açıkça ifade etmeyen hesaplar kalıcı olarak askıya alınacak.

ABONE OL
Temmuz 25, 2023 08:21
Elon Musk duyurdu: Kalıcı olarak askıya alınacaklar!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Twitter’ı satın aldıktan sonra yönetim kurulunu feshederek tek söz sahibi olan Elon Musk şirketin gidişatı hakkında açıklamalar yaptı. Musk, görevinin Twitter’ı açık ara en doğru bilgi kaynağı haline getirmek olduğunu belirtti. Bundan sonra kimlik taklidi yapan ya da parodi olduğunu açıkça ifade etmeyen hesaplar kalıcı olarak askıya alınacak.

Dünyanın en zengin insanı olan ve 44 milyar dolarlık bir anlaşmayla Twitter’ı satın alan Elon Musk, Twitter hesabından şirketin gidişatı hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

Şu anki görevinin Twitter sosyal medya platformunu açık ara en doğru bilgi kaynağı haline getirmek olduğunu söyleyen Musk, belirli kişilerin kimlik taklidini yani kimlik bürünme yapan taklitçi hesaplar ve “parodi” hesabı olduğunu açıkça ifade etmeyen hesapların uyarı yapılmaksızın kalıcı olarak askıya alınacağını duyurdu.

sondakika.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP